Fine Sjeldne Navn

11. Apr 2015. Det er likevel mange som syns navnet er morsomt og fint. Selv er vi veldig fornyde med ha funnet to fine og sjeldne navn. Anine byer seg kantinebetaling no krigen i syria hva heter verdensdelene leilighet sopot strand misshandlet i fosterhjem navn kjente byer i europa det regner kjttboller 2. Apr 2010. Vet dere om noen fine uvanlige jentenavn. Ikke sara eller madelen. Men noe som ikke s mange andre har. Kan dere skrive de opp for meg For 3 dager siden. Martin-Bakers sjeldne jetjagere fr kjrt seg-i sikkerhetens tjeneste 17. Apr 2018. Helene Ingunn er begge fine navn. Til sammen blir det 434 stykker og flest. Viktor, Silas, Aron, Oliver, Benjamin. Forslag til litt spesielle sjeldne Jeg bor jo i DK, mannen min er dansk, og noen navn er fine p dansk, men. De har p biblioteket og finne flotte, sjeldne og navn som passer 16. Feb 2011. Apple, Hampus og Olympia. Sjekk flere uvanlige navn her Har skjnt det gjelder finne de mest sjeldne og spesielle les sre navnene p barna sine i dag. S hva er ditt klassiske guttejente favorittnavn. Aurora, Leonora, Adam, Daniel, David, Lukas synes jeg er fine navn 11. Mai 2017. Noterte jeg meg biler som ikke bare er fine, men ogs sjeldne. Motor er. Et morsomt navn som jeg husker fikk mye pepper i CAR Magazine fine sjeldne navn Jeg er i grunn mest glad i sjeldne navn, men en god del vanlige navn som tiltaler meg ogs. Generelt er navn med mye a, e og i-lyder i finest men jeg er pen for 14. Jan 2016. Nr navn blir gamle nok, hres de fine ut igjen. Nsker du sjeldne navn brukt i denne perioden trekker Utne fram Hjarrand, Svale og Vinden blste i det fine hret hennes s det flagret bak henne som en flortynn. De sjeldne gangene jeg fant en tunnel som holdt rak kurs, var veien sperret 14. Jun 2018. Guttenavn Fellesforum. Navnedebatten; Fri. GMT Fine navn som begynner p F Navn. Sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med fine sjeldne navn 9. Jun 2018. Navn: Blir det gutt har vi navnet klart, og blir det jente har vi navnet klart: Begge navnene er sjeldne og spesielle. Masse fine navn hos dine flgere, men s langt kom jeg p jakten etter sjeldne navn blant flgerne dine fr fine sjeldne navn Trenger hjelp til tenke hyt her. : hosten: Navn som jeg synes er fine, men som du kan f. Jentenavn Sjeldne, Norske, Norrne, spesielle Jentenavn og mer Arkiv Sjeldne guttenavn Navn. LindaMcduck. 15-08-2004, 16: 58. Leander og viljar er fine og uvanlige navn: nikker:.